SKY HIGH op deze dakterrassen in Rotterdam wil je een avond doorbrengen

[SKY HIGH] op deze dakterrassen in Rotterdam wil je een avond doorbrengen
Fontein Rotterdam

Er is niets heerlijker dan op een warme nazomeravond genieten van een hapje en een drankje op een dakterras. Op de een of andere manier geeft een dakterras een hele andere vibe dan een normaal terras, vind je niet? In Rotterdam zijn een hoop parels te vinden waar je de hele avond door kan brengen en kunt genieten van het uitzicht én de laatste zonnestraaltjes van het jaar.

Fontein Rooftop

Hallo mooi uitzicht: op de tiende verdieping zit het dakterras van Fontein. Get ready voor een avond met heerlijke cocktails (espresso martini, ja graag), drankjes en een perfect view wanneer de zon onder gaat.

Fontein
Hofplein 19

https://fonteinrotterdam.nl

@fontein.rooftop

Gastrobar Elvy by nhow

Culinair genieten met een uitzicht waar je u tegen zegt. Geniet van heerlijke hapjes en cocktails terwijl je uitkijkt op de Erasmusbrug bij Gastrobar Elvy, op het dak van het nhow hotel.

Gastrobar Elvy by nhow
Wilhelminakade 137

https://www.nhow-hotels.com/nl/nhow-rotterdam/eat-drink

@nhowrotterdam

Stadterras Binnenrotte

Dit dakterras is niet erg hoog, maar toch heb je een geweldig uitzicht over een paar highlights van Rotterdam. Gelegen op de eerste verdieping van de Centrale Bibliotheek is het gezellige dakterras van Bistro Bar Binnenrotte te vinden.

Bistro Bar Binnenrotte
Hoogstraat 110

http://www.bistrobarbinnenrotte.nl

@bistrobarbinnenrotte

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd