HAPPY VALENTINE'S DAY verras je lover met een van deze dates

[HAPPY VALENTINE'S DAY] verras je lover met een van deze dates
Pinterest
Happy Valentine's Day! Vandaag is het de dag van de liefde en dat mag zeker gevierd worden met je lover. Heb je nog geen idee wat je wilt gaan doen en wil je jouw geliefde verrassen? Deze activiteiten zorgen gegarandeerd voor een leuke avond vol liefde.

Culinaire ontdekkingsreis

Er is niks mis met een heerlijk hapje eten bij een van jullie favo restaurants, maar je kunt een date op Valentijnsdag nét wat origineler maken. Ga met je partner op een culinaire ontdekkingsreis door bij verschillende restaurants een gang te eten. Wat dacht je van starten met Rioja en wat Spaanse hapjes om vervolgens voor het voorgerecht bij een bistro een Franse uiensoep te eten? Vervolgens ga je naar de Mexicaan voor Enchillada's en eindig je bij de Italiaan voor Tiramusu. En dan als kers op de taart: de koffie met limoncello niet vergeten.

Doe een workshop samen

Doe eens gek en probeer samen iets nieuws te leren. Of het nou een workshop schilderen, dansen, pottenbakken of koken is: het zal er hoe dan ook voor zorgen dat je samen in een deuk ligt en jullie een heerlijke avond hebben gehad.

Doe wat actiefs

Een date op Valentijnsdag hoeft natuurlijk niet persé mega romantisch te zijn. Laat het kaarslicht achterwege en ga samen wat actiefs doen zoals lasergamen. Of ga een potje bowlen of poolen. misschien is een escape room wel wat voor jullie? Grote kans dat hij dit sowieso veel leuker vindt dan een mainstream Valentijnsdag-date. Dat maakt het voor jou ook weer leuker, toch?

Thuisbioscoop

En nee, hier bedoelen we niet een 'normaal' avondje film kijken op de bank. Maak er even een echt feestje van door jullie favoriete hapjes in te slaan of te maken en de ruimte gezellig te maken met kaarslicht en dekentjes. Kies vervolgens een film uit die betekenis heeft voor jullie relatie en geniet van elkaar.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd