'TIS THE SEASON De mooiste beauty adventskalenders van 2022

['TIS THE SEASON] De mooiste beauty adventskalenders van 2022
Unsplash
Het aftellen naar de kerstdagen is weer begonnen (hoe snel is dit jaar gegaan?!). Voor beautylovers betekent dat: adventskalenders scoren en iedere dag mooi product cadeau - als je tenmintste braaf kunt wachten. Wij zetten de mooiste exemplaren op een rij voor een hele maand beauty fun.

1

Houd je van luxe producten en niche merken? Dan is de Skins Holiday Box zeker wat voor jou. Hij heeft een waarde van maar liefst € 221 producten en bevat onder andere items van Maison Francis Kurkdjian, Christophe Robin en Cultured.

Skins Holiday Box

€ 70

SHOP NU

2

Rituals pakt dit jaar uit met maar liefst drie adventskalenders. Leuk, want zo is er voor ieder budget een mooie kalender beschikbaar. Je hebt de keuze uit de 2D of 3D kalender en de luxe premium adventskalender. Allemaal boordevol heerlijke producten én in kerstboomvorm.

Rituals 2D Adventskalender

€ 69.50

SHOP NU

3

Je moet er behoorlijk voor sparen, maar dan heb je ook wat. De Cult Beauty Advent Calender bevat maar liefst 37 producten met een totale waarde van meer dan € 1.10. Hier vind je alle coole cult merken in één box en ontdek je of ze echt de hype waard zijn. Voor € 275 is 'ie van jou.

Cult Beauty Advent Kalender

€ 275

SHOP NU

4

De Scento Advent Calender is niet alleen een sprookje om te zien, maar ook om te openen. Naast prachtige beautyproducten vind je hierin ook geurstokjes voor in huis, room spray en kerstdecoratie, een superleuke veelzijdige kalender waarin - de naam zegt het al - geur centraal staat.

Scento Advent Calender

€ 45,56

SHOP NU

5

Zo mooi dat ‘ie niet in dit rijtje mocht ontbreken. Charlotte Tilbury kalender is ook dit jaar weer een prachtige kalender samengesteld met haar twaalf meest populaire high-end make-up producten. Deze kalender bevat vijf full size producten en zes mini’s en is een combinatie van skincare en make-up producten.

Charlotte Tilbury Diamond Chest of Beauty Stars

€ 185

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd