KEUZESTRESS De mooiste winterjassen op een rij

[KEUZESTRESS] De mooiste winterjassen op een rij
GUSH

Leuk of niet: het is weer tijd voor de winterjas. Hoogste tijd om de zomerjassen en tussenjassen op te bergen. Want echt, die warme trui onder die te leuke zomerjas is helaas niet meer genoeg om je warm te houden. Investeer in plaats daarvan in een mooie winterjas waar je het hele seizoen plezier van hebt. Er is meer dan genoeg aanbod en om je op weg te helpen hebben we onze favoriete exemplaren voor je geselecteerd.

1

De zwarte mantel

We hebben eigenlijk allemaal een ‘basic’ zwarte manteljas in de kast nodig, vind je niet? Het vinden van het perfecte exemplaar kan soms alleen knap lastig zijn. Te lang, te kort, verkeerde kraag of knopen. Om nog maar te zwijgen over de teleurstellende prijs wanneer je wél eindelijk die perfecte hebt gevonden. NA-KD tikt alle punten af met deze mooie, tijdloze en betaalbare jas met raglanmouwen en riem. Draag ‘m met een mooie coltrui en you’re good to go.

NA-KD Zwarte mantel met raglan mouwen

€ 138,95

SHOP NU

2

De pilotenjas

Het is je waarschijnlijk al opgevallen: de pilotenjas is weer helemaal hot dit jaar. Je ziet ze in het bruin en zwart, in allerlei verschillende soorten en maten. Donkerbruin is het helemaal dit najaar en deze pilotenjas met overhemdkraag en afwerkingen van (fake) schapenvacht is gewoonweg perfect.

Mango jas met schapenvacht

€ 99,99

SHOP NU

3

De puffer coat

Niet alleen ziet een puffy jas er geweldig uit, ze zijn vaak ook heerlijk warm en winddicht. Ook kunnen ze beter tegen regen dan een wollen jas, niet geheel onbelangrijk in ons regenachtige kikkerlandje. Ook in dit soort jas is enorm veel varianten te vinden.

Een ceintuur op een puffy jas geeft net dat beetje extra’s en creëert een taille. Daarom vinden wij deze warm gevoerde van Neo Noir een perfecte puffy jas. Je kan er ook nog eens voor kiezen het ceintuur er af te laten waardoor de jas toch weer een andere look heeft. Twee in één, toch?

Neo Noir Pufferjack met ceintuur

€ 179,95

SHOP NU

4

Fake fur jas

Elk jaar komt de fake fur jas wel weer terug. En dat is niet zo gek: je ziet er niet alleen fashionable uit, je voelt je er echt lekker comfy in. Daardoor zijn de koude dagen een klein beetje minder erg.

MANGO heeft deze fake fur beauty voor je. Daar wil je toch heel de dag in rond lopen? Hij is er in drie verschillende kleuren, dus er zit sowieso een match voor je bij.

Mango jas met krulbont

€ 119,99

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd