DRESS UP de leukste jurkjes

[DRESS UP] de leukste jurkjes
Pinterest
Het is ein-de-lijk weer tijd om onze melkflessen tevoorschijn te halen en onze benen wat zonlicht te gunnen door een fashionable jurkje te dragen. Ben je nog op zoek naar wat leuke toevoegingen aan je summer-wardrobe? We got you: deze vijf jurkjes wíl je shoppen.

Jurkje met details

Hello, chique dress! Met deze jurk steel jij hoe dan ook de show. Je kunt 'm combineren met mooie slingbacks of stoere cowboyboots - elke look is mogelijk. Mocht je geen fan zijn van wit, dan is deze eyecatcher er ook in het blauw met print.

na-kd structure frills mini dress

€ 84,95

shop nu

Jurk met lovertjes

Let's get this party started - met deze jurk ben je ready voor elk feestje wat deze zomer op je planning staat. Complimenten (en een leuke avond) gegarandeerd.

zara korte jurk met lovertjes

€ 49,95

shop nu

Denim jurk

Denim is net als vorig jaar helemaal hot, en dit jurkje is the best of both worlds, namelijk met volants en spijkerstof. Te cute toch?

pull & bear korte denim jurk met volants

€ 35,99

shop nu

Jurk met dessin

Een beetje kleur in de garderobe kan nooit kwaad en dit zomerse jurkje is altijd goed om mee te nemen op vakantie of om aan te doen naar het strand.

h&m jurk met strikceintuur

€ 29,99

shop nu

Nude jurk

Dit jurkje is hartstikke classy en we zijn dol op de kleur. Je kunt 'm zo stylen zoals je wilt: met stoere boots of met high heels - elke look is mogelijk.

bershka sleeveless jerseyjurk

€ 35,99

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd