FASHION FAVES De mooiste laarzen voor dit najaar

[FASHION FAVES] De mooiste laarzen voor dit najaar
NA-KD Overknee boots met profiel

Het laarzen-seizoen is begonnen en daar zijn we stiekem heel erg blij mee. Een mooi paar laarzen kan je outfit namelijk helemaal afmaken. Gelukkig zijn ze er in allemaal verschillende soorten en is er voor ieder wat wils. Wil je je stoere outfit een classy twist geven of juist andersom? De boots doen dat werk voor je. Maar kiezen tussen alle beauty’s kan nogal een opgave zijn. Daarom hebben wij een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Welke paar komt op jouw wishlist?

1

Overknee boots

Ze zijn weer helemaal hot dit jaar: de over-de-knie boots. Niet alleen zien ze er geweldig uit, ook houden ze  je knieën warm wanneer je kiest voor een rokje en panty. Niet geheel onbelangrijk met de koude dagen. Deze classy laarzen van NA-KD hebben een stoer randje door het profiel in de zool en zijn gemaakt van leer.

NA-KD overknee boots met profiel

€ 148,95

SHOP NU

2

Hoge laarzen met hak

Eigenlijk mogen laarzen zoals deze niet in je schoenenkast ontbreken. Je kunt deze beauty’s namelijk dragen in combinatie met een classy outfit, maar ook zeker in combinatie met een casual look. De laarzen geven net dat beetje extra aan jouw outfit. Dit leren paar van MANGO met spitse neus is onze favoriet en is geproduceerd op een duurzame manier. Ook niet geheel onbelangrijk toch?

MANGO Hoge laarzen met hak

€ 179,99

SHOP NU

3

Hoge chelsea boots

Chelsea boots doen het altijd goed. Wil je net even wat anders, dan kun je ook kiezen voor de hoge variant. Deze chunky boots vinden wij perfect en maken elke outfit stoer. Draag ze onder een mooie jurk of een korte rok en you’re good to go.

Jonak Chunky Chelsea Boots

€ 260

SHOP NU

4

Beige laarzen

Wij vinden zwart altijd wel de perfecte kleur voor een boot, maar een kleurtje aan je voeten zal ook zeker niet misstaan. Beige of ecru is dan ook helemaal in dit najaar. Wat dacht je van deze plateaulaarzen die we via Zalando hebben gespot? Wij zijn fan. En mocht je deze laarzen nou fantastisch vinden maar toch op zoek zijn naar zwarte: ze zijn er ook gewoon in het zwart. 

Riad plateau laarzen

€ 79,99

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd