GUSH WHAT? Het verhaal van ons platform

[GUSH WHAT?] Het verhaal van ons platform
GUSH
Jarenlang heb ik keuzes gemaakt uit onzekerheid, drang om mee te tellen en succesvol te moeten zijn. Kortom: een slaaf van de waan. Pas nadat ik compleet uitgeput was besefte ik me dat het leven niet gaat over hoe mensen je zien en of ze respect voor je hebben. Alle antwoorden voor een gelukkig bestaan zijn veel dichter bij huis. Bij jezelf.

Gush is ons lifestyle platform dat veel verder gaat dan alleen beauty inspiratie. Dagelijks content op het gebied van wellness, travel, fashion, carrière en nog veel meer.

Toen ik bijna 3 jaar geleden Olcay Gulsen Beauty lanceerde had ik nooit verwacht dat we in een korte tijd zo een hechte band met onze klanten zouden hebben. De dagelijkse interactie gaat zoveel verder dan de beauty wereld. Het is daarom hoog tijd om ons beauty platform uit te breiden tot een lifestyle platform, waarbij wij je voorzien van tips en inspiratie én motiveren om je leven zo leuk, gezond & fijn mogelijk te leiden.

Geen onmogelijke lifestyle voor de happy few, maar een moderne en haalbare lifestyle voor iedereen. Geen vage spirituele tips. Je moet niks en mag alles. Je mag anders over dingen denken, tot inzicht komen en opnieuw van gedachte veranderen. Dat heet groei en daar wil ik graag aan bijdragen. Concrete handvatten over hoe je het beste uit jezelf haalt en dat natuurlijk zo mooi mogelijk want we blijven je ideale beauty friend. 

1 opmerking

Ik ben fan!
Wat een leuk vervolg op je shop.
Ik lees alles.. haha..
Veel nuttige informatie en wordt er blij van.
Xx

Caroline

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd