KIJKTIPS: Deze films met vrouwelijke hoofdrollen vind je nu in de bios

[KIJKTIPS:] Deze films met vrouwelijke hoofdrollen vind je nu in de bios
Bentobox

Eén van onze favo bezigheden tijdens druilerige dagen? Een fijne film pakken in de bios. En dan het liefst één met een vrouwelijke hoofdrol natuurlijk. Want hoe cool is het om een vrouw in haar kracht te zien in plaats van naar de zoveelste mannelijke superheld te kijken? Dit zijn onze kijktips van dit moment mét vrouwelijke hoofdrol voor een heerlijke filmmiddag of -avond.

1

Black Panther: Wakanda Forever

Marvel-fans opgelet: de nieuwste Black Panther film wil je zeker niet missen. Na het overlijden van koning T'Challa doen onder andere koningin Ramonda (gespeeld door Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), de vrouwelijke strijders van de Dora Milaje er alles aan om hun volk te beschermen. Als dat nog niet genoeg reden is om de film te checken, dan is dat de soundtrack wel. Voor de film bracht Rihanna namelijk voor het eerst sinds 6(!) jaar weer muziek uit.

Black Panther: Wakanda Forever

Nu in de bios

BEKIJK DE TRAILER

2

Soof 3

Waar Soof 1 en 2 vooral vrolijke komedies waren, krijgt de derde film een serieus randje. Wanneer Soof (gespeeld door Lies Visschedijk) haar leven net een beetje op de rit heeft, krijgt ze de diagnose borstkanker. Het aankomende huwelijk van haar dochter gebruikt ze om haar kop weer flink in het zand te steken. Gelukkig realiseert ze zich gedurende de film dat het oké is om hulp te vragen en haar familie en vrienden voor haar klaar staan. De hoogstscorende film van de triologie combineert een ontroerend verhaal met humor, waardoor het toch weer een feel good film is geworden.

Soof 3

Nu in de bios

BEKIJK DE TRAILER

3

Barbarian

In de thriller Barbarian boekt Tessa (gespeeld door Georgina Campbell) een appartement in Detroit voor een solicitatie. Eenmaal aangekomen komt ze erachter dat de woning dubbel is geboekt en er ook een man, Keith, in de woning verblijft. De twee kunnen het goed vinden en ze besluit te blijven. Wanneer ze terugkomt van haar sollicitatie staan haar een reeks vreemde gebeurtenissen te wachten en verandert de trip in een haar ergste nachtmerrie. Wij voorspellen heel veel spanning én slapeloze nachten.

Barbarian

Nu in de bios

BEKIJK DE TRAILER

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd