CARE & GLAM: een guide voor verzorgde en mooie lippen

[CARE & GLAM:] een guide voor verzorgde en mooie lippen
Olcay Gulsen Beauty

We verzorgen onze huid allemaal maar wat graag, maar vergeten soms dat onze lippen ook wel eens wat extra aandacht én een beetje extra glam mogen krijgen. Onlangs hebben we een uitgebreide guide voor je gemaakt over hoe je je lichaamshuid moet verzorgen, maar nu is het tijd voor alle tips en tricks op gebied van lipverzorging. Het is je misschien al eens opgevallen dat we een breed aanbod hebben voor juicy lips, maar wat doen ze en hoe gebruik je deze? Wij lichten het graag voor je toe.

Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum 

Waar de ene lippenstift de huid van de lippen uitdroogt, geeft het Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum de lippen de ultieme verzorging en laat het een mooi vleugje kleur achter. Het serum heet niet voor niets een serum en geeft dankzij ingrediënten zoals hennepzaadolie, cacaoboter, olie van moerasschuim zaad en zoethout blad de hele dag door hydratatie aan de lippen. Het Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum is een echte go-to wanneer je je lippen een subtiel kleurtje wil geven zonder ze uit te drogen. Als je toch geen afscheid kan nemen van je reguliere lipstick, is deze perfect om te combineren en je lippen net wat extra glans én hydratatie te geven.

Het Lip Fusion Serum (€ 13,95) is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum

Butterfly Kiss

SHOP NU

Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum

Sweet Powder

SHOP NU

Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum

Vibrant Pink

SHOP NU

Olcay Gulsen Beauty Lip Fusion Serum

BRONZE KISS

SHOP NU

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm 

We kunnen niet meer om het superster ingrediënt hyaluronzuur heen. Dit ingrediënt staat bekend om het aantrekken én vasthouden van vocht en zorgt voor een plumping effect van de lippen. De Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm is hét product voor degene die geen opvallende lippen wil hebben, maar ze wel een klein beetje extra kleur en veel verzorging wil geven. De samenstelling van de ingrediënten zorgt voor het herstellen en beschermen van de droge huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels rondom de lippen. Je mag dus best een beetje ‘buiten de lijntjes kleuren’ met deze balm om de huid om de lippen heen ook te verwennen.

De Hyaluronic Lip Butter Balm (€ 11,95) is verkrijgbaar in twee kleuren.

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm 

Rose Jam

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm 

Berry Jam

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm 

Vaak last van droge lippen en velletjes? Dan wordt het Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm jouw nieuwe BFF. Net als een masker voor je gezicht, is deze balm een masker voor je lippen. De blend zorgt voor maximale hydratatie dankzij hyaluronzuur en gaat vochtverlies tegen door frambozenolie. Net zoals het Miracle Overnight Mask er is voor je gezicht, is dit product er voor je lippen. Smeer je lippen rijkelijk in voordat je gaat slapen, zodat de ingrediënten de hele nacht hun werk kunnen doen. Voor extra verzorging en een mooie glossy look kun je de Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm ook zeker overdag gebruiken. Pro tip: smeer je lippen eerst in met dit product voor je lippenstift aanbrengt. Zo prep je je lippen en maak je ze glad en ready voor de lippenstift. Om de balm goed aan te brengen en hygiënisch te houden, wordt aangeraden om de speciale lip brush te gebruiken voor de applicatie en deze dagelijks te reinigen. 

De Lip Mask Balm en de Lip + Eye Brush zijn samen te verkrijgen in een bundle.

Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm

€ 17,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Lip + Eye Brush

€ 5,90

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Soft & Smooth Bundle

€ 19,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Serious Shine Lip Duo

Als je graag wil dat je lippen lang zijn voorzien van een mooie kleur en een gloss, dan is dit duo de perfecte oplossing. Naast het geven van mooie glammed up lippen, bevatten beide producten ook verzorgende ingrediënten om jouw lippen te hydrateren en verzorgen terwijl ze er prachtig uitzien. Je kunt de lipgloss ook makkelijk over andere lipsticks heen gebruiken voor een glanzende finish. Tip: gebruik eerst de Olcay Gulsen Beauty Lip Mask Balm voor extra verzorging en een langdurige gloss.

Het Serious Shine Lip Duo (€ 12,95) is er in twee kleuren.

Olcay Gulsen Beauty SERIOUS SHINE LIPGLOSS + LIPSTICK 

Perky Peach

shop nu

Olcay Gulsen Beauty SERIOUS SHINE LIPGLOSS + LIPSTICK 

Peach

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Lip Duo Lipstick + Liner

We hebben allemaal wel eens zin om onze lippen eens extra op te laten vallen met een rood kleurtje. All black outfit? Rode lippen maakt de outfit helemaal af. Om je die lippen met een wow-effect te geven, is het Olcay Gulsen Beauty Lip Duo Lipstick + Liner in de kleur Red Velvet de perfecte oplossing. Het product bestaat uit een lipliner en lipstick en heeft een matte finish. Omlijn je lippen eerst met de liner en kleur ze daarna in met de lipstick. Voor een langer aanhoudende kleur kun je ook eerst de lippen omlijnen én inkleuren met de liner waarna je daarna de lipstick er overheen aanbrengt.

Het Lip Duo is verkrijgbaar in de helderrode kleur Red Velvet (€ 14,95)

Olcay Gulsen Beauty LIP DUO LIPSTICK + LINER 

€ 14,95

shop nu

Olcay Gulsen Beauty Lip Gloss 

We hebben allemaal een goede lipgloss nodig die we makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen zodat je altijd en overal je lippen kan voorzien van een beetje extra glam. De Olcay Gulsen Beauty Lipgloss geeft jouw lippen niet alleen een glanzende en creamy kleur, ook worden je lippen er superzacht en comfortabel van. Ook zitten er in deze gloss meerdere ingrediënten die je lippen ook verzorgen, een win-win situatie dus.

De Lipgloss (€ 14,95) is verkrijgbaar in twee kleuren.

Olcay Gulsen Beauty Lip Gloss

Kiss Me

SHOP NU

Olcay Gulsen Beauty Lip Gloss

PINK OF ME

SHOP NU

Bescherm ook je lippen tegen de zon

Last but not least: voor een optimale verzorging van je lippen is het ook erg belangrijk om deze te voorzien van SPF voordat je de deur uit gaat. Er zijn meerdere producten op de markt voor je lippen die SPF bevatten. Voeg dit product toe aan je reguliere skincare routine, laat het goed intrekken en gebruik daarna de gewenste producten voor je lippen. Ook je lippen moet je elke twee uur bijwerken met SPF om te voorkomen dat ze beschadigen.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd