TRIP DOWN MEMORY LANE Olcay Gulsen Beauty bestaat 3 jaar

[TRIP DOWN MEMORY LANE] Olcay Gulsen Beauty bestaat 3 jaar
GUSH

Het is alweer drie jaar geleden dat we Olcay Gulsen Beauty lanceerden en wát een rollercoaster is het geweest! Sinds de start op 17 november 2019 hebben we al heel veel mooie producten, projecten en samenwerkingen mogen aftikken en we hopen dat daar de komende jaren nog veel meer bij komt. Om helemaal in de party modus te komen vandaag hebben we een compilatie gemaakt van al onze highlights van de afgelopen jaren. Cheers!

De lancering van Olcay Gulsen Beauty

Eindelijk was het zo ver: in november 2019 konden we delen waar we achter de schermen al een lange tijd mee bezig waren. Na maanden van ontwikkelen, testen, swatchen en brainstormen konden we jullie onze eerste producten laten zien. Met zes beauties gingen we live, waaronder de Best Skin Ever CC-Cream, de Serious Shine Lipgloss + Lipsticks en de Lash Goals Creamy + Waterproof Mascara. Nog steeds behoren deze tot onze bestsellers.

De lancering van de Miracle Blur

De reacties op onze eerste producten waren fantastisch, maar jullie waren écht enthousiast toen we met de Miracle Blur kwamen. Letterlijk magie in een potje en inmiddels hebben we al meer dan 100.000 stuks verkocht én een Miracle Blur in stickvorm gelanceerd.

De komst van de eerste skincare producten

Na het uitbrengen van verschillende make-up producten werd het ook tijd voor een skincare lijn. Wat begon met een paar items zoals het Magic Hyaluron Serum en de Vegan Wipes, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige skincare lijn waar jij alle producten voor jouw skincare routine kunt vinden. Er komt nog veel meer aan, dus houd onze socials en nieuwsbrieven in de gaten.

De samenwerking met UN Women

Terwijl we het leven van jullie leuker maken, vonden we het tijd het merk in te zetten voor mensen die het minder goed hebben. Naast dat Olcay persoonlijk ambassadeur is van UN Women, is ook Olcay Gulsen Beauty partner geworden van de vrouwenrechten organisatie van de Verenigde Naties. Zo maken we ons samen sterk tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Eerder hebben we een campagne gelanceerd waarbij de volledige opbrengst van onze webshop naar UN Women ging en binnenkort lanceren we een exclusief product om deze samenwerking verder uit te breiden.

Een nieuwe website voor Olcay Gulsen Beauty

Onze community is het allerbelangrijkste voor ons, dus als jullie feedback hebben dan luisteren we graag. Daarom lanceerden we afgelopen januari een volledig vernieuwde, tweetalige website met nóg meer functionaliteiten (hi foundation finder), videos en informatie.

Onze eerste pop-up shop

Dat we een fantastische, loyale community hadden wisten we al. Maar hoe jammer is het dat we elkaar nog nooit in het echt hadden ontmoet? Daarom openden we afgelopen zomer de deuren van onze eerste eigen pop-up shop in Amsterdam. En wow, wat een succes was het! Het hele weekend kwamen jullie in grote getalen langs om te kletsen, advies te vragen, limited editions te shoppen en workshops te volgen van onze make-up artist Jimmy.

De Olcay Gulsen Beauty shop-in-shop

Na het succes van de pop-up shop begon het idee van een permanente fysieke winkel te kriebelen. En zo geschiedde! Vanaf dit najaar kunnen we jullie verwelkomen in onze permanente shop-in-shop in het prachtige Glow Institute in Rotterdam. Niet alleen kun je ons volledige assortiment hier proberen en shoppen, ook organiseren we regelmatig workshops en andere toffe events.

Het OGB-membership

Om jou als loyale klant te bedanken, lanceerden we dit najaar ook een speciaal OGB-membership. Hiermee zorgen we ervoor dat onze community nóg hechter wordt en kun je als klant onder andere punten sparen en genieten van exclusieve acties.

De lancering van GUSH

Na alle mooie producten, projecten en shops was het de hoogste tijd om het merk uit te breiden met een interactief lifestyle platform. Zo werd onze nieuwste baby GUSH geboren: jouw nieuwe, digitale beste vriendin die je iedere dag voorziet van alle handvatten om de beste, slimste en mooiste versie van jezelf te zijn. Op GUSH vind je iedere dag toffe content in de vorm van korte, 5 minute reads op het gebied van onder andere wellness, empowerment, travel, business en fashion. En dat alles natuurlijk voorzien van een knipoog én een vleugje beauty. 

What's next?

Ook komende weken, maanden, jaren mag je weer heel veel moois van ons verwachten. We hebben alweer heel veel toffe dingen op de planning staan en kunnen niet wachten deze met je te delen. Maar nu eerst: tijd voor een feestje! Daarom trakteren we jou alleen vandaag (17/11/22) op maar liefst 30% korting én ontvang je bij iedere order een gratis gift ter waarde van € 24,95 en gratis verzending.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd