OLCAY: Laten we onze leeftijd vieren

[OLCAY:] Laten we onze leeftijd vieren
Olcay Gulsen Beauty

De afgelopen jaren vier ik mijn verjaardag heel bewust. Ik sta stil bij het feit dat ik gezond ben ouder mag worden. Dit was zo anders toen ik eind twintig was! Toen was ik echt alleen maar bezig met het feit dat ik bijna 30 zou worden. Grappig genoeg was ik toen zoveel meer bezig met ouder worden. Bang voor verval en dat ik niet meer zou meetellen. Wat een zorgen voor iemand die zo jong is.

Vandaag blaas ik 43 kaarsjes uit en voel ik me sterker en zelfverzekerder dan ooit. Het stoort me ook enorm dat we in een samenleving leven waarin vrouwen zo worden afgerekend op leeftijd. Ik zie zo vaak comments onder foto's van vrouwen die gaan over leeftijd. Zo las ik onder een post van een vrouw die 45 is geworden een heleboel reacties dat ze er nog goed uitziet voor haar leeftijd. Dat is toch bizar lelijk? Hoezo kan een vrouw van 45 niet prachtig zijn? 

De meeste vrouwen die ik ken worden alleen maar mooier, slimmer en sterker naarmate ze ouder worden. Ze krijgen meer karakter en begrijpen beter wie ze zelf zijn. Helaas heb ik de afgelopen jaren veel mooie vrouwen ziek zien worden en zij zouden er alles voor over hebben om ouder te worden. Helaas is het ze niet gegund. Ze zullen nooit hun kinderen zien opgroeien, trouwen of zelf kinderen zien krijgen. 

Laten we stoppen om zo geobsedeerd te zijn met leeftijd maar genieten van het feit dat we leven en ouder mogen worden. Dat is in ieder geval waar ik vandaag extra bij stil sta terwijl ik geniet van de mensen waar ik van hou. 

x Olcay 

15 opmerkingen

Lieve Olcay,

Ik word volgende week 60 jaar! Na jaren van schaamte, liegen over mijn leeftijd en chronisch ontevreden te zijn over mijn uiterlijk (eigenlijk mijn bestaan..), omarm ik het eindelijk het gegeven dat ik 60 jaar word.
Vele turbulente jaren van verdriet en pijn laat ik achter mij. Ik mag er zijn en ik ben het waard!

Ja, ik gebruik de beste huidproducten, doe de skin routine daily en maak mezelf iedere dag mooi met mijn fantastische Olcay Gulsen Beauty producten. Dat kan vreemde reacties oproepen bij mensen ( jaaa, mannen én vrouwen) Hoe bizar is dat eigenlijk?

Het leven is te mooi om lelijk tegen jezelf én anderen te zijn. Wees trots op wie je bent. Wees trots dat je een stem hebt en houd altijd regie over je eigen leven en geluk.

Liefs Maureen

Maureen Bakker

Oh, ik ben het hier zo mee eens. Ik heb helaas ook veel mensen om mij heen gehad die niet ouder konden worden. Om toch iets te kunnen betekenen voor mijn medemens heb ik mij aangemeld bij stichting Matchis om op deze manier toch iets te kunnen doen. Lieve groetjes Mabelie Russcher

Mabelie Russcher

Lieve Olcay, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Naast het feit dat je er prachtig uitziet heb je ook een prachtig hart! Dit heb ik mogen ervaren.We zijn even oud nu😉
Jou lijn ga ik binnenkort wel uitproberen. Tot nu toe niet gedaan, omdat ik geen makeup gebruik en gevoelige huid heb. Ben helemaal fan van jou en zo super trots! Wens je nog vele jaren en alle geluk toe.
Liefs,Birsen

Birsen

Ben ik helemaal eens Olcay!
Wees blij dat je(hopelijk)gezond bent en geniet gewoon van het leven! Want het duurt maar even! Geniet van elkaar!!
Xxx Liek💕

Angélique Zwamborn

Helemaal gelijk wees blij ouder te worden. Na darmkanker besloten blij te zijn met het leven. Soms baal ik van mijn gezicht na alle chemotherapieën en bestralingen maar gebruik gewoon sinds kort alles van jou en probeer gewoon te genieten ook al zitten er rimpels in mijn gezicht maar ik ben GEZOND xxxxx en dat hoop ik voor iedereen wees gezond en geniet van je ouder worden🍀🍀🍀🩷

Anita Turfkruier

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd