OLCAY: Mijn glowing skin routine

[OLCAY:] Mijn glowing skin routine
Olcay Gulsen Beauty

De laatste jaren ben ik pas echt bezig met het goed verzorgen van mijn huid.
Het is iets wat je in je jongere jaren als vanzelfsprekend ziet. Een strakke en glanzende huid zonder rimpels die je niet dof aankijkt in de spiegel.

Je huid goed verzorgen is zo ontzettend belangrijk hoorde ik mijn moeder vaak roepen als ze weer eens met haar vriendinnen een beauty middag had. Er werden flink komkommers en appels gesneden en home made maskers gemaakt. Nu ik 41 ben begrijp ik het pas echt. Je huid is je beste visitekaartje en is de investering echt waard. Op dagen dat ik geen tv opnames heb probeer ik ook echt extra tijd te investeren in mijn huidverzorgingsroutine. Het fijne is dat het echt goed voelt. Ik zie die extra tien tot vijftien minuten per dag als een moment voor mezelf en ook nog een goede investering in de toekomst.

STAP 1

REINIGEN REINIGEN REINIGEN.. zo ontzettend belangrijk :). Dit doe ik het liefst met een double cleanse: eerst een cleanser op oliebasis en daarna eentje op waterbasis. Hiervoor gebruik ik onze Miracle Cleansing Balm en Miracle Cleansing Milk. Zo weet ik dat mijn huid helemaal schoon is en zijdezacht.

Miracle Cleansing Balm

€ 19,95

SHOP NU

Miracle Cleansing Milk

€ 17,95

SHOP NU

STAP 2

In de ochtend breng ik ons Magic Hyaluron Serum aan. Ik gebruik twee druppels die ik verdeel over mijn vingertoppen en dan van binnen naar buiten in mijn huid masseer. Even een paar minuten laten intrekken voor een goed resultaat.

STAP 3

Daarna gebruik ik het Miracle Vitamin C Glow Serum. Ons Vitamine C Serum is ontzettend geconcentreerd. We weten ondertussen allemaal dat Vitamine C echt een game changer is voor je huid. Niet alleen beschermt het je voor schadelijke stoffen van buitenaf maar het dringt ook diep door de huid barrière en stimuleert het de aanmaak van collageen. Iets wat je na je veertigste helaas echt hard achteruit ziet hollen.

Magic Hyaluron Serum

€ 19,95

SHOP NU

Miracle Vitamin C Glow Serum

€ 24,95

SHOP NU

STAP 4

Hier komt het echte relax moment. Met onze Beauty Tool masseer ik de serums goed in mijn huid. Drie minuten per gezichtsdeel en wat fijn is dat het me echt vaak de rust geeft om mijn dag goed te beginnen. Rust brengt vaak creativiteit en inspiratie. Veel goede ideeën worden geboren tijdens dit relax moment en mijn huid ziet er direct gladder & strakker uit na deze gezichtsmassage sessie.

STAP 5

Als één na laatste stap gebruik ik ons nieuwste product: de Miracle 24H Cream. Ik ben zo ontzettend blij met deze toevoeging aan onze huidverzorgingslijn. Het bevat echt een enorm aantal actives, zoals Vitamine C, SPF20 en een natuurlijke Blue Light filter. Deze ingrediënten beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en uitlaatgassen.

Daarnaast bevat de Miracle 24H Cream ook Champagneblad extract, zo chique als het klinkt, is het ook echt! Het vermindert namelijk fijne lijntjes en rimpeltjes.

Beauty tool

€ 18,85

SHOP NU

MIRACLE 24H DAYCREAM

€ 29,95

SHOP NU

STAP 6

Na dat ik mijn dagcrème heb aangebracht, doe ik er nog een extra laagje SPF overheen. Zo weet ik zeker dat ik goed ben beschermd tegen alle schadelijke straling van de zon. Dit is namelijk de grootste veroorzaker van rimpels en dat willen we natuurlijk niet.

STAP 7

Ik eindig mijn routine uiteraard met de Miracle Blur, mijn all-time favorite!

Vegan Sunscreen SPF50

€ 21,95

SHOP NU

1 opmerking

Hallo,
Je producten zien er fantastisch uit. Ik vraag mij af of ze allemaal vegan zijn? Bij sommige producten staat het er bij en bij sommige niet! Ik ontvang graag een overzicht.

Marian Kes

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd