OLCAY Waarom je dry brushing per direct aan je beautyroutine wil toevoegen

[OLCAY] Waarom je dry brushing per direct aan je beautyroutine wil toevoegen
GUSH

Wellicht ken je het nog niet of denk je dat het niet de moeite waard is. Maar dry body brushing is echt een fantastische manier om je lichaam in shape te houden.

Ongeveer een jaar geleden begon ik een groot verschil te zien tussen de huidstructuur van mijn gezicht en lichaam. Ik besefte me dat ik mijn gezicht dagelijks trakteer op allemaal fijne producten en nauwelijks iets smeer op mijn lichaam. Natuurlijk zag die er vermoeider uit. Ik ging op onderzoek uit en maakte al snel kennis met het zogenaamde dry body brushing fenomeen. Een simpele en goedkope manier om je lichaam te detoxen, dode huidcellen te verwijderen, zwellingen tegen te gaan en je huid weer in topconditie te brengen.

Dry brushing werkt enorm effectief in het stimuleren van de bloedcirculatie en het verbeteren en egaliseren van de huidstructuur. Allemaal redenen om er direct mee te beginnen én hoog tijd voor de introductie van onze eigen Olcay Gulsen Beauty Body Brush. Bij het ontwikkelen van onze body Brush zijn we gegaan voor natuurlijke, plantaardige borstelharen met een bamboe houten handvat. 

Hoe gebruik je een dry body brush?

- Gebruik hem voor je gaat douchen. Dit is het beste moment om je huid een boost te geven en te exfoliëren met de Body Brush
- Gebruik hem op een droge huid voor maximaal effect
- Begin onderaan met je voeten en werk naar boven toe om lymfestroom in het lichaam te volgen
- Maak kleine cirkelvormige bewegingen of lange halen met de Brush en druk niet hard
- Spring daarna lekker onder de douche om alle dode huidcellen van je af te spoelen
- Dep je huid droog en smeer het in met een fijne dry body oil 

Omdat ik het zelf vaak zo koud heb dat ik het liefst meteen de douche in wil duiken, is het in het begin niet echt een prettige klus. Maar als je het resultaat ziet - en vooral voelt - is het écht verslavend. Mijn huid voelt zijdezacht en is veel minder vermoeid. Vooral mijn benen en decolleté zijn enorm opgeknapt en een stuk strakker. Mijn tip voor een stralende lichaamshuid? Schrob jezelf mooi :)

OGB Body Brush

€ 15,95

SHOP NU

Nuxe Multi-Purpose Dry Oil

€ 32,90

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd