KINGSDAY deze oranje musthaves wil je scoren

[KINGSDAY] deze oranje musthaves wil je scoren
@matildadjerf
Het is april en dat betekent dat het binnenkort tijd is om de verjaardag van de koning te vieren: we like! Niet alleen een goede dag om wat leuks te ondernemen, maar ook een goede reden om wat nieuws voor jezelf te shoppen. Een oranje kledingstuk of accessoire mag stiekem niet ontbreken op die dag. Wij hebben een paar oranje musthaves voor je verzameld om je op weg te helpen.

Handtas coach

De tassen van Coach zijn hélemaal hot. Waarom zou je niet voor een eyecatchy kleur gaan zoals deze in het oranje? Zo ben je elk jaar Kingsday-ready en kun je ook de rest van het jaar schitteren.

Coach Tabby shoulder bag

€ 474,95

shop nu

Blouse met strikjes

Met deze blouse steel jij hoe dan ook de show. Niet alleen door de kleur, maar ook door de strikjes die dit jaar helemaal hot zijn.

elise store strikjes top emma

€ 29,99

shop nu

Trainingsbroek

Heb je al meegekregen dat de trainingsbroeken van Adidas dit jaar weer helemaal hot zijn? Een hele goede reden om lekker comfortabel op pad te gaan.

adidas firebird loose trainingsbroek

€ 69,95

shop nu

Oranje top

Deze top is ook zeker voor de zomer leuk dankzij de blote schouder en het geplooide effect. Zo hoef je geen schuldgevoel te hebben dat je wéér iets voor Koningsdag hebt geshopt.

uwantitsell oranje longsleeve top

€ 22,95

shop nu

Sneakers

Als je geen fan bent van oranje in je kleding, kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor oranje schoenen. Zo kan niemand je er op wijzen dat je je niet aan de dress-code hebt gehouden.

adidas originals handball spezial

€ 109,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd