POWER SUITS De mooiste pakken van dit moment

[POWER SUITS] De mooiste pakken van dit moment
The Frankie Shop

Ze zijn niet meer weg te denken uit het mode beeld en staan cool bij iedere gelegenheid. We hebben het over power suits, oftewel pakken, die allang niet meer alleen maar voor mannen zijn weggelegd.

Draag het pak overdag met een wit overhemd of een t-shirt eronder en tover 'm in 's avonds om tot een party look met een kanten body of bustier. Multi-inzetbaar dus, en daarmee een goede investering. Nog een pluspunt: every body looks fabulous in a suit. Styliste Famke Mesman tipt haar favoriete exemplaren van dit moment.

1

Altijd goed: een zwart pak. De satijnen revers maakt het net wat feestelijker. Niet alleen mooi om samen te dragen, maar ook ideaal om het colbert en pantalon los van elkaar te stylen.

Mango colbert met satijnen revers

€ 79,99

SHOP NU

Mango straight-fit pantalon

€ 49,99

SHOP NU

2

Zoek je mooie, tijdloze items met een minimalistisch design? Dan ben je bij The Frankie Shop aan het juiste adres. Zoals dit oversized pak bijvoorbeeld: gemaakt van mooie materialen en met de perfecte oversized fit.

The Frankie Shop Tansy Oversized Blazer

€ 285

SHOP NU

The Frankie Shop Tansy Pleated Trousers

€ 199

SHOP NU

3

Zin in iets anders dan de standaard kleuren zoals grijs, beige en zwart? Kies dan voor een diepe, warme kleur zoals smaragd groen. Super chic en nog steeds eindeloos te combineren.

Zara blazer met smokingkraag

€ 69,95

SHOP NU

Zara lange wijde pantalon

€ 39,95

SHOP NU

4

Perfect voor de winter: een wollen pak. Wissel een normaal colbert eens af met een double-breasted exemplaar. Draag 'm met een t-shirt met ronde hals of alleen een mooie beha voor een speelse touch.

COS Double-Breasted Wool Blazer

€ 175

SHOP NU

COS High-Waisted Wool Trousers

€ 115

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd