READY TO PARTY Dit zijn onze favoriete outfits voor de feestdagen

[READY TO PARTY] Dit zijn onze favoriete outfits voor de feestdagen
NA-KD

Het is bijna zover: je mag je mooiste looks uit de kast trekken voor de feestdagen. Het heerlijke aan kerst en oud en nieuw is dat je mag glitteren en glammen zoveel als je wilt, want niets is te gek. Heb je zo vlak voor de feestdagen nog geen outfit? We got you! Check hier onze favorieten voor de feestdagen.

1

Pak je shine met deze pretty dress met gedrapeerde taille en vleermuismouwen. Draag ‘m met hoge boots of een mooi paar hakken en je bent helemaal ready voor de feestdagen.

NA-KD Sequin Mini Dress

€ 104,95

SHOP NU

2

Voor wie toch liever niet voor een panty gaat (koud!), is een opvallend shirt met daaronder een mooie pantalon de perfecte oplossing. Wat dacht je van deze one-sleeve? De pailletten zorgen ervoor dat je er helemaal ready to party uitziet.

Mango Asymmetrische top met pailetten

€ 29,99

SHOP NU

3

Leg je liever de focus op de onderkant? Combineer dan deze mooie pantalon met jacquard print met een klassieke zwarte top. Of draag 'm met de matching blouse. Ze zijn nu allebei in de sale en prima door te dragen naar kantoor of een diner.

Selected Femme Cropped Pantalon met Jacquard Design

€ 62,99

SHOP NU

4

Kies je liever voor kleur dan glitter? Dan is deze mini jurk met v-hals iets voor jou. Dit getailleerde exemplaar heeft een prachtige groene kleur waarmee jij sowieso de show steelt tijdens alle feesten en partijen.

Maje Runnylona Mini Dress

€ 192,50

SHOP NU

5

Velvet is bij uitstek dé stof die een jurk net even die party-vibe geeft. Deze variant met gedrapeerde zijkant en één mouw laat jou zelfs naast een all-out versierde kerstboom opvallen.

NA-KD Fluwelen Mini Jurk

€ 57,95

SHOP NU

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd