ON TREND deze tussenjassen wil je toevoegen aan je garderobe

[ON TREND] deze tussenjassen wil je toevoegen aan je garderobe
Pinterest
Het is tijd om afscheid te nemen van de winterjassen en dikke truien en tijd om de tussenjassen te verwelkomen. Zo'n switch van winter naar lente kan soms qua kleding even lastig zijn. Dit komt vooral omdat de temperaturen niet meer heel erg laag zijn, maar ook nog niet warm genoeg voor een dunne zomerjas. Gelukkig is daar dan altijd de tussenjas nog. Wat zijn de trends van dit voorjaar qua jassen en heb je nog geen tussenjas gescoord? Wij zetten een paar musthaves voor je op een rij.

Korte trenchcoat

Vorig jaar zagen we de trenchcoat enorm veel voorbij komen, maar dit jaar is het nét een tikkeltje anders. Wel zien we nog de trenchcoat, maar dan de korte variant: de 'cropped trenchcoat'. Dit betekent natuurlijk niet dat je lange trenchcoat niet meer kan, ook deze wordt zeker nog geaccepteerd dit jaar (en eigenlijk altijd).

mango crop trenchcoat met revers

€ 59,99

shop nu

Beaumont Faye cropped trenchcoat

€ 199,95

shop nu

closed cropped trenchcoat

€ 450,00

shop nu

Bomberjack

You're the bomb dit voorjaar met een bomberjack. Deze jas was vorig jaar ook al helemaal hot maar komt dit jaar gewoon weer terug. Het leuke aan deze jas is dat er ontelbaar varianten zijn en er dus voor ieder wat wils is.

Alix the label bull bomber

€ 169,90

shop nu

na-kd bomber jacket

€ 44,97

shop nu

mango hawai bomberjack

€ 69,99

shop nu

Leren (biker)jas

Tsja, deze ontbreekt ook dit jaar weer niet in het rijtje van trends. En daar zijn we hartstikke blij mee. Een bikerjack maakt namelijk elke outfit nét even wat stoerder en is makkelijk te combineren.

goosecraft donkergrijze leren jas

€ 299,95

shop nu

zara kunstleren bikerjack

€ 59,95

shop nu

na-kd imitatieleren jas

€ 139,95

shop nu

Jas met luipaardprint

Luipaardprint is dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Het lijkt een soort haat-liefde verhouding, want het ene jaar is deze print een no-go en dan is 'ie, zoals nu, ineens weer hotter than ever.

most wanted leopard denim jacket

€ 69,99

shop nu

ganni washed cotton canvas

€ 294,81

shop nu

Elise Store Melissa Luipaard Jas

€ 47,99

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd