WHAT'S IN MY BAG Dit zit er standaard in de tas van het OGB-team

[WHAT'S IN MY BAG] Dit zit er standaard in de tas van het OGB-team
Pinterest
Grote kans dat jij - net zoals wij - iedere dag een hutkoffer meesleept waarin je heel veel kwijt kunt, maar nooit iets in terug vindt. En eerlijk is eerlijk: de inhoud van je tas vertelt best veel over wie je bent. Daarom deelt team Olcay Gulsen Beauty vandaag de inhoud van hun werktas. Zo leer je ze iets beter kennen én doe je wellicht zelf nog wat inspiratie op voor items die écht niet in jouw eigen tas mogen ontbreken.

Olcay, founder

"Ik gebruik al jaren mijn grote zwarte Birkin bag in maat 40 als werktas. Echt een ideaal formaat, omdat alles erin past. De tas is echt veel te groot als handtas en dus perfect om je laptop & samples, kleding en schoenen in te doen. Vaak vul ik hem in de ochtend met alles wat ik voor die dag nodig heb en zelfs al heb ik een event of etentje in de avond past dat er allemaal in. Ook mijn OGB make up case zit er standaard in voor een snelle touch up. De Lip Butter Balm in Berry Jam is momenteel mijn verslaving, dus die heb ik standaard bij me." 

Chloe, marketing & project manager

“Mijn Dior Book Tote tas sleep ik echt overal mee naartoe. M’n laptop zit hier standaard in. Daarnaast heb ik altijd de OGB waterfles bij me, zodat ik aan m’n 2 liter per dag kom. Verder een klein make-up tasje met een concealer, de Hybrid Color Care in Rosemance, een wenkbrauwpotloodje, lipliner en Hyaluronic Lip Butter Balm in Berry Jam. Ik heb ook altijd een travelspray van Molecule01 bij mij om tussendoor even een beetje parfum bij te kunnen sprayen.”

Annerieke, customer care specialist

"Op een werkdag heb ik altijd mijn tote van DeMellier bij. Daarin zit natuurlijk mijn laptop, maar ook mijn OGB make-up tas met alle essentials om m'n look tijdens de dag een beetje bij te bewerken. Mijn oprechte verslaving op dit moment is het Lip Fusion Serum in Butterfly Kiss. Ik kan niet meer zonder!"

Marloes, operational manager

“Ik heb niet echt een werktas, haha. Ik heb altijd mijn handtas bij en voor een meeting neem ik vaak los mijn laptop in een hoes mee. Als ik de hele dag buiten de deur werk dan neem ik mijn hele hebben en houden mee. Ik heb een canvas tas met een OGB-logo erop en daar past alles in: een toetsenbord, muis en een extra scherm. Dat is echt m’n work gear en ik kan niet zonder. Niet zo handig dus dat ik soms een kabeltje vergeet en alles voor niks heb meegenomen. In mijn handtas zit standaard het Lip Fusion Serum: ik kan niet zonder en ben fan van alle kleuren. Daarnaast heb ik altijd een handspiegeltje mee, mijn AirPods, Sminth, handcrème, travelsize parfum tampons - just in case - en mijn Miracle Blurring Stick.”

Shanice, editor & skincare specialist

“Ik ben vrijwel overal op voorbereid en sleep iedere dag een tas mee van, ik gok, 15 kilo. In mijn taupekleurige tote van The Frankie Shop past precies alles. Naast mijn workgear heb ik standaard mijn bril en zonnebril bij, een deodorant, iets te snacken, een fullsize parfum (soms zitten er per ongeluk drie in, oops!), handcrème en SPF. Verder vind ik altijd een flinke voorraad lipproducten op de bodem van mijn tas, waartussen het Lip Mask Balm nooit ontbreekt: ik heb chronisch droge lippen gebruik ‘m dus gedurende de dag als lip balm. Verder heb ik ook altijd een concealer bij voor een frisse blik en de Hybrid Colour Care in Mauvation voor een snelle touch up.”

Jolanda, customer care specialist

"Voor mijn werk gebruik ik een tote van Fred de la Bretoniere, waar precies alles in past. Ik neem altijd mijn portable extra scherm mee, en mijn OGB water bottle zodat ik voldoende drink. Daarnaast heb ik altijd mijn Jacquard Makeup Bag bij waarin het Lip Fusion Serum zitten, blush en het Loose Mattifying Powder om even snel af te poederen gedurende de dag."

Lindsey, marketing assistant

“Ik heb geen vaste werktas, maar gebruik wel altijd een exemplaar van Studio Noos. Eigenlijk is het een tas voor mama’s, maar ze zijn zo groot dat je je hele huishouden erin kwijt kunt. Heel fijn dus! In mijn tas zitten natuurlijk mijn laptop en oplader, maar ook vaak een haarborstel en een lekkere body mist. Daarnaast heb ik altijd de Hyaluronic Lip Butter Balm bij. Ik vind ze te gek in beide kleuren.” 

Lotte, GUSH editor

“Ik heb een simpele zwarte leatherlook shopper van ZARA, daar past echt alles in wat ik nodig heb. Die tas is dan ook altijd goed gevuld met mijn laptop, oplader, muis en AirPods. Ik heb ook standaard een sudoku blokje en pen mee voor wanneer ik onderweg ben of even pauze neem tussen het werk door. Ik heb al genoeg schermtijd van mijn laptop dus probeer in plaats van te scrollen altijd een sudoku op te lossen, haha. Daarnaast ga ik niet de deur uit zonder m’n haarborstel en een haarclip of elastiek (ben vaak m’n haar los al snel beu) en heb ik altijd SPF mee. Ook vaseline is niet te missen en beide Duo Pots heb ik standaard bij om af en toe een kleine touch up te geven."

Pippie, customer care specialist

"Voor mijn werk gebruik ik altijd een zwarte tote van Drakenvliegjes. Hierin zitten mijn Macbook en muis. Daarnaast ga ik bijna nooit zonder een Nocco drankje de deur uit, want need caffeïne haha. Ook vind je in mijn tas een Marshmallow eiwitreep, portemonnee, oortjes, deo, de Lip Butter Balm in Berry Jam, een matte lipstick en de Duo Pots in Peach."

Dolshe, creative & stylist

“Ik gebruik altijd een vintage leren Fendi rugzak met een laptoptas van Olcay Gulsen die nooit in productie is gegaan.De ruimte is beperkt, dus ik probeer mijn tas praktisch in te pakken. Ook merk ik dat hoe groter mijn tas is, hoe meer troep erin belandt. De Kiss Me Lipgloss mag in ieder geval niet ontbreken, mijn absolute favoriet."

Bradley, new business manager

“Mijn werktas is een onmisbaar accessoire voor mij, en momenteel ben ik helemaal weg van mijn YSL Maxi Shopping Bag. Daarnaast heb ik ook de bijpassende clutch, die perfect matcht met de tas en waarin ik mijn favoriete beautyproducten bewaar. In mijn werktas draag ik vooral items mee die gedurende de dag van waarde zijn, zoals mijn laptop en oplader. Daarnaast heb ik altijd een lipgloss bij me en mijn geliefde geur van Dior: Riviera. Daarnaast zijn mijn OGB Concealer en Mist & Fix Spray trouwe metgezellen die ik altijd bij me heb voor een frisse uitstraling. Verder heb ik standaard oogdruppels en een face roller bij me voor een momentje van verkwikking.” 

1 opmerking

Wat leuk om te lezen welke prachtige tassen jullie gebruiken en wat er allemaal mee gaat

Tessa

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd