HEALTHY HAIR dit zijn de fijnste leave-in treatments

[HEALTHY HAIR] dit zijn de fijnste leave-in treatments
Pinterest
Je kunt bijna zeggen dat ons haar ons persoonlijke visitekaartje is. Dat maakt het dus belangrijk om goed voor je haar te zorgen om zo gezonde, glanzende lokken te hebben. Dit is soms lastig, want ons haar krijgt enorm veel te verduren. Gelukkig zijn er genoeg producten op de markt die onze lokken een duwtje in de goede richting kunnen geven. De laatste tijd zijn vooral leave-in conditioners razendpopulair, dus wij hebben een paar van onze favorieten op een rijtje gezet. Vergeet niet dat alleen het gebruik van zo'n product genoeg is om gezond haar te krijgen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

Wat is een leave-in treatment en waar is het goed voor?

Een leave-in conditioner lijkt op een 'normale' conditioner, alleen spoel je deze niet uit en breng je het pas aan na het douchen als je haar handdoekdroog is voordat je het borstelt en er andere dingen mee gaat doen. Het product zorgt er niet alleen voor dat je haar gevoed en gehydateerd wordt, ook sluiten de haarschubben zich waardoor je haar zacht en glanzend wordt. Grote kans dat je geen last hebt van pluizend haar als je een leave-in hebt gebruikt.

Van deze leave-in conditioners worden wij blij

Het gebruiken van het merk Ouai is sowieso a good ouai om je haar te verwennen, en zeker met deze leave-in die ook nog eens als heat protector fungeert. Deze multitasker versterkt en verstevigt de formule van de haarstructuur en gaat schade en haarbreuk tegen.

ouai leave in conditioner

€ 29,95 (140 ml)

shop nu