SELFCARE TIME deze facials wil je nu boeken

[SELFCARE TIME] deze facials wil je nu boeken
Unsplash
Een beetje selfcare op z'n tijd kan alles behalve kwaad. En het boeken van een facial is gewoonweg twee vliegen in een klap: door het momentje van rust zorg je voor jezelf en door de facial zorg je voor je huid. Niks mis mee, toch? Wij hebben een paar populaire facials voor je op een rijtje gezet. Boeken maar!

Glow Institute Rotterdam

Het Glow Institute in Rotterdam biedt een hoop behandelingen aan om jouw huid een oppepper te geven. De facial die je een keertje wil boeken is de 'Signature Glow'. De naam verklapt het al: als je de salon uitloopt is jouw huid voorzien van een prachtige glow. Side note: wist je dat je hier ook jouw favoriete producten van Olcay Gulsen Beauty kunt shoppen? Dat noemen wij drie vliegen in een klap ;-).

Kijk voor meer informatie over deze facial op de website.

Glow Institute
Lusthofstraat 80c, 3061 WH
Rotterdam

Face Factory Amsterdam

Face Factory bestaat nog niet zo lang, maar is wel al aardig populair. De Hydrafacial is een facial die vaak geboekt wordt, en dat is niet voor niks: je gaat namelijk binnen no-time met een prachtige glow naar buiten. De behandeling bestaat uit drie stappen: reinigen & peelen, verwijderen van onzuiverheden en intense hydratatie. Kijk voor meer informatie op de website.

Face Factory
Curaçaostraat 17, 1058 BJ Amsterdam

Beauty Boutique Rotterdam

Bij Beauty Boutique in Rotterdam kun je terecht voor lashes & brows, waxen én heerlijke facials. Wat dacht je van een exfoliërende behandeling die ervoor kan zorgen dat fijne lintjes, beschadiging door de zon en littekens door acne aangepakt worden? De Dermabrasion facial kan jouw redder in nood zijn. Kijk voor meer informatie op de website.

Beauty Boutique
Lelienstein 68
3885 DS
Rotterdam

Soap Treatment Store

Bij Soap Treatment Store ben je aan het goede adres voor een hoop verschillende facials (&more). Onze favoriet? De Retinol Massage is een super ontspannende treatment met geweldig resultaat. De huid wordt goed gereinigd en gepeeld en daarna wordt de retinol zo diep mogelijk ingemasseerd. Daarna krijg je een bindweefselmassage om de doorbloeding te optimaliseren. Klinkt goed, vind je niet? Bekijk deze en alle andere facials die zij aanbieden hier.

Is Utrecht voor jou niet in de buurt? Lucky you, er zijn namelijk meerdere locaties. Je vindt Soap in
Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag.

Soap Treatment Store
Oudkerkhof 48
3512 GL Utrecht

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd