BAD MOOD? Zo switch je naar een goed humeur

[BAD MOOD?] Zo switch je naar een goed humeur
Unsplash
Er zijn wel eens van die dagen dat je niet helemaal lekker in je hum zit. En dan lijkt het alsof niets of niemand iets aan deze bad mood kan veranderen. Wat dit humeur dan ook veroorzaakt, het mag er niet voor zorgen dat je de hele dag met je mondhoeken naar beneden doorbrengt. Wij geven je een paar tips die er voor kunnen zorgen wat minder grumpy de dag door te komen.

Ga een rondje wandelen

Eerlijk gezegd zijn er geen problemen die een lange wandeling niet kunnen oplossen. De frisse lucht in combinatie met het bewegen en het zonnetje die schijnt kunnen samen al een heleboel voor je oplossen. Niet alleen is het goed voor je, ook kan je zo even rustig de tijd nemen om na te denken over wat je zo grumpy maakt.

Bekijk funny filmpjes

Het beste tegengif tegen een bad mood is het complete tegenovergestelde: lachen. Zoek je favoriete accounts die volstaan met grappige filmpjes op en bedenk een kwartier later nog maar eens of je je nog steeds niet helemaal chill voelt.

Bak iets lekkers

Even je gedachten verzetten én jezelf daarna belonen met something yummy. Bak cupcakes, een taart of bananenbrood: it's up to you. Zet daarnaast je favoriete muziek keihard aan waarmee je ongegeneerd mee kan blèren.

Ga dansen

Ja echt! Zet je favoriete nummer op en dans er op los. Het voelt misschien wat gek in het begin, maar je zult je hierna écht beter voelen. Laat ons in de comments weten op welk nummer jij het liefst danst!

Nodig iemand uit voor een diner

Er is geen betere remedie dan je BFF, zus, broer of wie jou gelukkig maakt uit te nodigen om te komen eten. Maak een speciaal gerecht, zet een fles wijn op tafel en ga los over alles wat je vandaag dwars zit. Alleen de voorbereiding voor het diner en het verheugen op het diner zullen jouw mood al doen switchen.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd