GOOD HABITS deze life-changing habits wil je hanteren

[GOOD HABITS] deze life-changing habits wil je hanteren
Source: Pinterest
Soms zit je misschien wat minder in je vel en voel je je niet helemaal topfit. Het is lastig om te vinden wat je daar precies aan kunt doen, maar er zijn een hoop kleine dingen die je in het dagelijks leven kunt toepassen waardoor je je nét een beetje beter voelt. Hierdoor heb je het gevoel dat je echt voor jezelf bezig bent zonder te veel moeite te doen. We hebben een paar gewoontes voor je verzameld die elk bijdragen aan een beter gevoel over jezelf en voor jezelf.

1

Goed slapen

Tsja, het is algemeen bekend dat slaap goed voor ons is, maar het kan er nog weleens inschieten om ook daadwerkelijk goed en voldoende te slapen. Heb je bijvoorbeeld moeite met op tijd naar bed gaan? Maak dan een slaapschema voor jezelf en hou je hier aan. Door je hieraan te houden heb je een fulfilled gevoel en slaap je voldoende. Lees hier meer tips over wat je kunt doen om beter te slapen.

2

Zorg voor frisse lucht in huis

Je hoeft tegenwoordig niet per se naar buiten om een frisse neus te halen. Het wordt namelijk steeds meer een ding om een luchtreiniger in huis te halen zodat de lucht gefilterd wordt. Side note: dit brengt ook voordelen met zich mee voor je huid. Twee vliegen in één klap dus!

Dyson purifier

€599,00

shop nu

3

Probeer suikers te vermijden

Ja, dit komt misschien even pijnlijk binnen, maar het vermijden van suikers is zó goed voor je gezondheid. Dit is natuurlijk algemeen bekend, maar bij deze toch nog even een heads up. Als je de inname van suikers bewust vermijdt, zal je je beter voelen omdat je lichaam blij wordt, maar ook omdat je goed voor jezelf zorgt.

4

Selfcare

Plan elke week een momentje selfcare voor jezelf in. Het hoeft niet iets te zijn wat uren duurt, een kwartiertje of een half uur is ook al genoeg. Zolang jij maar het idee hebt dat je écht even dat moment voor jezelf pakt. Jezelf prioriteit nummer 1 maken is zo belangrijk om beter in je vel te zitten.

5

Drink voldoende water en hou dit bij

We weten allemaal dat water drinken goed is voor onze gezondheid, maar dit kan er nog weleens inschieten. Probeer eens goed op je waterinname te letten en doelen voor jezelf op te stellen. De OGB Waterbottle is bijvoorbeeld een perfect handvat om je hiermee te helpen. De fles heeft een volume van 1 liter, dus je hoeft deze maar twee keer op een dag helemaal leeg te drinken.

Olcay Gulsen Beauty Waterbottle

€ 12,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd