5 SIGNS dat je even moet stoppen met daten

[5 SIGNS] dat je even moet stoppen met daten
[5 SIGNS] dat je even moet stoppen met daten
Het leven van een dater gaat niet altijd over rozen. Je wilt misschien graag de liefde van je leven vinden, maar ook met veel daten levert dit niet je soulmate op. Misschien moet je even op de pauze-knop drukken als dit voor jou geldt. Hoe je dat weet? Als een of meerdere van deze vijf tekens voor jou gelden, heb je jouw antwoord. Even pauze nemen is niet erg - probeer alles goed op een rijtje te zetten tijdens deze pauze en je datelife kan gewoon weer opgepakt worden met - hopelijk - een positieve uitkomst.

1

Je blijft dezelfde red flags negeren

Als je elke keer terugvalt in oude gewoonten, je iets te flexibel bent met je grenzen aangeven en je jouw standaarden verlaagt voor potentiële partners: no-go. Soms vind je iemand erg interessant en hoop je enorm dat diegene je soulmate zou kunnen zijn. Daardoor zie je misschien de red flags niet meer of wil je ze eigenlijk niet meer zien. Dit resulteert in kleine dingetjes van jezelf in blijven leveren, waar je uiteindelijk niet happy van wordt. Het kunnen aangeven van je grenzen en het hebben van een partner die jouw grenzen accepteert is nou eenmaal erg belangrijk om in een gelukkige relatie te zitten. Als je dit keer op keer met elke potentiële partner als het ware wegwuift, is het misschien een goed idee even te stoppen met daten en voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nou écht zoekt in een partner.

2

Je bent alleen maar met daten bezig

Als je elke kans pakt om op date te gaan, zelfs als dit betekent dat je andere plannen met anderen annuleert, is het misschien een goed idee om even op pauze te drukken. Ook als je jouw planning als het ware leeg laat met de hoop die lege plekken op te vullen met een date. Daten is namelijk nooit belangrijker dan vriendschappen of andere relaties. Zorg er dus voor dat deze er niet onder lijden.

3

Kampen met trust issues

Heb je door een vorige relatie nog last van trust issues? Grote kans dat je dit projecteert op iedere andere potentiële partner die je tegenkomt. Zorg er eerst voor dat je helemaal geheeld bent van je vorige relatie, zodat iemand anders niet die wonden hoeft te dichten.

4

Je bent net vrijgezel

Kom je net uit een relatie en leek het je een goed idee om volop het date-leven in te stappen? Misschien is dit niet zo'n goed idee als je denkt. Het is belangrijk om eerst weer gelukkig met jezelf te worden voor je weer in een nieuwe relatie duikt. Vaak is het daten met anderen alleen maar een leegte die je opvult waardoor je snel op iemand uitgekeken bent en je diegene dus zal kwetsen en in principe hebt gebruikt. No-go!

5

Je hebt je life-goals op pauze gezet

Daten is niet belangrijker dan vriendschappen, maar ook zeker niet belangrijker dan je eigen doelen in je leven. Als je door het daten even niet meer gefocust bent op wat je wilt en wat je dromen zijn, is het misschien handig om het daten even links te laten liggen. Jaag dus eerst je dromen na voor je op zoek gaat naar je soulmate.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd