A DAY IN THE LIFE OF... marketing & project manager Chloe

[A DAY IN THE LIFE OF...] marketing & project manager Chloe
Chloe

Mijn dagen als Marketing Manager zijn vaak goed gevuld en ontzettend afwisselend. Van werkzaamheden op mijn laptop tot fysiek op locatie werken, tijdens shoots of meetings. Het is belangrijk om in het moment snel te kunnen schakelen en in oplossingen te kunnen denken, maar ook ver vooruit te kunnen denken en plannen. Ik denk dat dit ook de reden is waarom ik Marketing zo leuk vind. Als Marketing Manager werk ik aan alle productlanceringen, acties, content, onze website en nog veel meer. Kortom: eigenlijk een heel groot deel van de beleving die onze community ervaart bij Olcay Gulsen Beauty.

Ik neem jullie graag mee in één van mijn dagen bij Olcay Gulsen Beauty!

6:30

Ik word iets voor mijn wekker wakker en stap uit bed (klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk ging). Vervolgens rol ik mijn yogamat uit en doe ik 10 minuten yoga en mediteer ik aansluitend 5 minuten. Hiervoor gebruik ik nu al lange tijd de app “Down Dog”, echt een aanrader. Daarna schrijf ik nog 3 dingen op waar ik die dag dankbaar voor ben in mijn “5 minute journal”. Deze ochtendroutine heb ik nu ongeveer 4 jaar en ik merk dat ik hierdoor mijn dag ontspannen begin en daardoor overdag veel meer helderheid in mijn hoofd en energie heb.

Mijn telefoon probeer ik niet aan te raken tot ik ga ontbijten.

7:00

Ik ga voor een korte douche en uitgebreide skincare routine. ’s Ochtends gebruik ik een hydraterende cleanser, hyaluron serum, dagcrème en de SPF drops (echt mijn favoriet). Vervolgens begin ik aan mijn make-up. Ik hou het altijd redelijk simpel. Ik vind het vooral belangrijk dat ik een egale, glowy basis heb met een vleugje kleur op m’n wangen (Hybrid Color Care in de kleur Rosemance is mijn favoriet momenteel) en ik besteed altijd wat extra tijd aan mijn wenkbrauwen. Ik heb vrij weinig haartjes van mijzelf en ik vind dat wenkbrauwen echt expressie geven aan het gezicht.

7:30

Ik wandel ongeveer een kwartiertje met mijn hondje Cici en vind het heerlijk om dan even een podcast te luisteren. Als ik weer thuis kom neem ik altijd een glas water met een schijfje citroen, dit schijnt goed te zijn om je spijsvertering op gang te brengen. Ik neem dan ook direct mijn supplementen in. Als ontbijt eet ik het liefst iets lichts en zoets. kokosyoghurt met nectarine, gedroogde cranberry’s en wat noten en zaden vind ik echt het lekkerst ’s ochtends.

8:00

Ik rol snel mijn Hot Rollers in van OGB (ultieme tip om tijd te besparen ’s ochtends), neem m’n ontbijtje en klap mijn laptop open. Als eerste check ik m’n agenda en to do’s voor vandaag (hiervoor gebruik ik Google Agenda en Asana). Vervolgens scan ik even door m’n mail om te kijken of er prioriteiten zijn die ik direct moet oppakken, voordat de werkdag echt begint. Ik check Instagram en TikTok en kijk wat er voor vandaag qua content op de planning staat. Vandaag hebben we een shoot in Amsterdam voor een nieuwe lancering: de Contour Sticks.

8:45

Mijn haarrollers zijn afgekoeld, dus ik rol ze uit en spray m’n krullen in met haarlak. Daarna stap ik in de auto en rij van Rotterdam naar Amsterdam. Onderweg luister ik muziek en weer een podcast, het is een rit van ongeveer 1 uur en een kwartier, dus genoeg tijd om te vullen.

9:55

Ik kom aan op de stootlocatie in Amsterdam. Terwijl de modellen in de make-up zitten, nemen we met de fotograaf en videograaf door welke beelden er vandaag op de shotlist staan. Het blijft zo’n speciaal proces om mee te maken, van de samples die we als team testen, de doorontwikkeling van de producten, tot de campagnes die we hiervoor bedenken en productlanceringen die we opzetten. Zo’n shootdag is eigenlijk het moment waarop alles voor het eerst samenkomt.

12:30

Tijd voor lunch! We proberen altijd iets gezonds en voedzaams op het menu te zetten. Sinds vorig jaar vermijd ik voor ongeveer 80% gluten en lactose, nadat uit een EMB test bij een orthomoleculair therapeut bleek dat ik hier intolerantie voor heb. Sinds ik mij zoveel mogelijk houd aan dit dieët voel ik mij een stuk beter en heb ik eigenlijk geen last meer van een after-lunch dip en opgeblazen gevoel gedurende de dag.

16:00

Morgen lanceren we een ander heel tof product: de Hyperpigmentatiestick. Ik schakel tussendoor met mijn collega’s om de laatste dingen voor de lancering door te nemen. Dit keer hebben we onze community gevraagd om ver voor de lancering het product alvast te testen en hun bevindingen met ons te delen. Deze resultaten zijn inmiddels binnen en we zijn echt verbluft door de geweldige resultaten die we binnenkrijgen!

17:00

It’s a wrap! De shoot zit erop en iedereen kleed zich om en druppelt langzaam naar buiten.

Ik heb nog een belafspraak met onze Website Developer om door de opzet voor onze vernieuwde website te lopen. We proberen deze continu te ontwikkelen om de gebruikservaring zo prettig mogelijk te maken.

17:30

Ik stap in de auto terug naar Rotterdam. Op m’n Classpass app (een app waar je bij heel veel sportscholen terecht kan door middel van één abonnement) check ik nog even snel of ik last minute een Pilates of Yoga les kan boeken in Rotterdam. Stiekem heb ik altijd een sportoutfit in de auto liggen voor dit soort momenten.

Ik heb geluk want ik kan om 19:00 terecht bij een Yoga Nidra les. Deze vorm van Yoga staat gelijk aan 4 uur slaap en is echt heerlijk om een drukke werkdag mee te eindigen.

18:45

Ik kom aan bij de Yoga Studio, waar ook een café bij zit. Hier neem ik snel een soep van zoete aardappelen waarna ik mij omkleed en de Yogales in ga.

Na de les ben ik zo ontspannen dat ik naar huis rij, ga douchen, m’n huid verzorg en direct mijn bed in duik.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd