BABYMUSTHAVES voor het eerste jaar

[BABYMUSTHAVES] voor het eerste jaar
Pinterest
Bij moeder worden en moeder zijn komt heel wat kijken. Gelukkig zijn er enorm veel producten en ook diensten die het allemaal net iets soepeler laten verlopen. OGB's Customer Care Specialist Annarike deelt graag haar favorieten die onmisbaar waren voor haar eerste jaar met haar kleintje.

Babynestje

Volgens Annarike is een babynestje onmisbaar, ideaal en een heerlijk veilig plekje voor jouw baby. Hoe leuk is onderstaande van Noppies? Mocht je geen fan van groen zijn is deze er in nog 3 andere kleuren.

Noppies botanical babynestje

€ 79,99

shop nu

The Humming Bear

Naast dat dit beertje er heel schattig uit ziet, is 'ie ook nog eens superhandig. Het beertje heeft een lichtje en speelt muziek af. Door het geluid valt jouw kleintje rustig in slaap.

hello Archie the humming bear

€ 74,99

shop nu

Hangmat

Niet alleen een aanwinst voor jouw mini-me, ook staat deze hangmat niet verkeerd in het interieur. Door de beweging van de hangmat boots je het wiegen na, superfijn voor jouw kleintje. Deze hangmat is er in vijf verschillende kleuren.

Holabb Baby hangmat, motor en statief

€ 715,00

shop nu

Baby handdoek

Deze handdoek is Annarike's absolute favoriet en een geweldige tip. De handdoek zorgt er voor dat je beide handen vrij hebt om jouw baby uit het bad te halen zonder dat je moet struggelen met je handdoek. Deze handdoek zit namelijk vastgeknoopt om je hals. Annarike gebruikt deze handdoek na vier jaar nog steeds. Musthave dus!

Palais de l'eau baby towel white

€ 49,95

shop nu

Gebreid babybroekje

Niet alleen is dit broekje superzacht, ook echt functioneel doordat het een soort maillot is waardoor jouw baby geen sokjes aanheeft en die dus ook niet meer uitvallen. Volgens Annarike een echte lifesaver.

zara tricot babybroekje met strik

€ 10,95

shop nu

Baby olie

Als het aan Annarike ligt, is een babyolie ook echt onmisbaar. Een olie is enorm fijn voor na het badderen van jouw kleintje. En dan is natuurlijk de Skin Oil van OGBaby de perfecte olie.

OGbaby skin oil

€ 10,95

shop nu

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd