BLEND IT 3x onze favo healthy smoothies

[BLEND IT] 3x onze favo healthy smoothies
Unsplash

We hebben allemaal wel eens van die ochtenden dat we ons bed wat moeilijker uitkomen en vervolgens geen tijd meer hebben om een bak yoghurt met fruit naar binnen te werken. Toch willen we wel de dag goed beginnen door ons lichaam te verwennen met vitaminen. Een zelfgemaakte smoothie is dan even de perfecte oplossing: veel tijd ben je er niet aan kwijt en je kan ‘m zo meenemen. Het enige wat je hoeft te doen is alle ingrediënten met elkaar te mixen. Wij hebben een paar van onze favoriete healthy smoothies voor je op een rijtje gezet.

Mega Healthy Smoothie

Dadels bevatten veel waardevolle voedingsstoffen zoals vezels en kalium en maken deze smoothie extra lekker én erg gezond. 


Ingrediënten
Amandelmelk
Handje vol dadels
Handje vol blauwe bessen
Banaan
Muesli of havermout 

Green Smoothie

Je dag beginnen met groenten brengt veel voordelen met zich mee. Zo geef je je lichaam gelijk een portie vezels, een must voor een gezonde spijsvertering. Daarnaast zorgen vezels er voor dat je langer een verzadigd gevoel hebt en dus minder snel trek hebt in iets anders.


Ingrediënten
Amandelmelk
Bladspinazie
Bleekselderij
Paar plakjes komkommer
Banaan

Sweet Smoothie

Voor wie geen zin heeft in groenten in de ochtend en liever kiest voor een lekkere zoete smoothie, is dit een hele goede optie. Daarnaast zijn blauwe bessen goed voor een heleboel: zo bevatten ze antioxidanten veel vitaminen en mineralen. 

Ingrediënten
Amandelmelk of yoghurt
Blauwe bessen
Frambozen
Banaan
Havermout of muesli

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd