OLCAY: “Blue Monday? Daar heb ik helemaal geen zin in!”

[OLCAY:] “Blue Monday? Daar heb ik helemaal geen zin in!”
@olcay

Al een decennium lang wordt de derde maandag in de maand januari ervan beticht Blue Monday te zijn: de meest depressieve dag van het jaar. En ik heb helemaal geen zin in Blue Monday en maak er liever een fijne dag van. Januari is op zichzelf al best een donkere en grauwe maand, wat een extra reden is om je dus zeker niet mee te laten slepen en er ook gewoon een fijne dag van te maken.

As we speak neem ik de tijd om mijn Gush Goal Planner verder in te vullen met dingen die ik graag wil doen en bereiken dit jaar. Het maken van plannen maakt je écht vrolijk en geeft je weer perspectief! Het vertelt ons precies wat we willen veranderen en waarom we die verandering nou eigenlijk willen. Zonder perspectief wordt het leven een beetje uitzichtloos, vind je niet? Dus ga morgen, tijdens Blue Monday (of gewoon lekker nu al), noteren wat je wil en hoe je dit gaat bereiken. Ga daarnaast lekker wandelen of sporten en neem voldoende tijd voor jezelf en jouw welverdiende selfcare moment. Wat ik morgen ga doen? Ik ga lekker verschillende LED maskers testen die ik graag wil ontwikkelen en lanceren dit jaar. Daarnaast neem ik een heerlijk bad en ga ik voor een uitgebreide skincare routine. Gun jezelf ook zo’n dag of moment. Slaap lekker uit (als dit kan) en plan een diner met je vrienden, familie of gezin. Je knapt er enorm van op en het zorgt ervoor dat je met genoeg energie de rest van deze donkere, ongezellige maand met gemak aan kan.

Ook hoor ik hier en daar al de eerste mensen om mij heen klagen dat hun goede voornemens nu al in het water zijn gevallen (of in de wijn voor hen die aan dry january doen). Geen ramp toch? Pak het gewoon weer op. Het hoeft allemaal niet zo strikt en streng. 

Om deze upcoming Blue Monday nog even wat gezelliger te maken heb ik een leuke actie: krijg vandaag en morgen 20% korting op al jouw favoriete skincare producten én accessoires. De korting wordt bij het betalen automatisch verrekend.

X Olcay 

1 opmerking

Kleine aanpassingen met Grote Impact.

Je tekst meer in Alinea’s CQ Blokken verdelen.

Veel plezier met het eventueel uitwerken van de Tip, en veel plezier morgen.

Richard Schuurman

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd