FESTIVALSEASON deze festivals kun je gratis bezoeken

[FESTIVALSEASON] deze festivals kun je gratis bezoeken
Coachella
Het is weer tijd om heerlijk rond te struinen op een festival! Altijd fijn om zo'n dag te genieten van muziek, drankjes, goed gezelschap en - als het even meezit - flink wat zon. Er zijn al heel wat festivals geweest en er zijn er nog een hoop op komst, maar helaas zijn de kaartjes soms echt on-be-taal-baar. Een goede reden dus om wat geld te besparen (en meer op het festival uit te kunnen geven) en een bezoekje te brengen aan één van deze gratis festivals.

Matrixx at the Park

Matrixx is een grote organisatie die evenementen organiseert door het hele land. Zo organiseren ze ook jaarlijks Matrixx at the Park tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Een festival dat toegankelijk is voor iedereen én zonder prijskaartje. De line-up voor dit jaar is nog niet bekend, maar de leuke artiesten van vorig jaar voorspellen dat het dit jaar vast en zeker weer een succes wordt.

Waar
Hunnerpark, Nijmegen
Wanneer
15 t/m 21 juli

Valkhof Festival

Ook dit familiefestival duurt 7 dagen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Dit festival is een plek waar je nieuwe muziek kunt ontdekken van een heleboel verschillende artiesten met verschillende muziekgenres. Nieuwsgierig? Bekijk de aftermovie hier.

Waar
Valkhofpark, Nijmegen
Wanneer
15 t/m 21 juli

Zomerparkfeest

Het zomerparkfeest is al jaren hét feest van Venlo. Met meer dan 130 acts en 23 foodtrucks is dit gratis festival zeker een bezoekje waard. Ook dit festival is toegankelijk en leuk voor iedereen.

Waar
Julianapark, Venlo
Wanneer
17 t/m 20 augustus

Appelpop

Dit jaarlijkse festival is misschien voor velen wel bekend. Dit jaar vieren ze dan ook hun 30 jarig bestaan en dat doen ze goed met hele lijst aan leuke namen zoals BLØF, Krezip, Maan en Kraantje Pappie. Bekijk de aftermovie van vorig jaar hier.

Waar
Waalkade, Tiel
Wanneer
8 en 9 september

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd