[FESTIVE SEASON] deze films brengen je alvast in de kerstmood
Pinterest

FESTIVE SEASON deze films brengen je alvast in de kerstmood

Het is nog even aftellen tot het kerst is, maar de pre-fun is al van start gegaan. Zo hangt er overal kerstversiering en draait de radio al de nodige Christmas Carols. Om nog meer in de kerststemming te komen, is het een goed idee om een movie night in te lassen en een heerlijke kerstfilm te kijken. Naast dat we je niet raar aankijken als je gewoon wéér The Holiday of Love Actually kijkt, hebben we een paar andere leuke kerstfilms die op Netflix te zien zijn voor je op een rijtje gezet.

I believe in Santa

Deze romantische comedy vertelt het verhaal van Lisa die vijf maanden samen is met Tom. Tot haar schrik merkt ze dat hij een obsessie heeft met kerst, haar minst favoriete feest. Kan ze kerst nog een kans geven?

Falling for Christmas

Deze film is al leuk omdat Lindsay Lohan het hoofdpersonage is. Ze speelt hier een verwende erfgename die haar geheugen verliest tijdens een skiongeluk. Tijdens de kerstdagen belandt ze bij een weduwnaar en zijn dochter en maakt van alles mee.

Single all the way

Peter vraagt voor het familiebezoek tijdens kerst aan zijn beste vriend om te doen alsof ze een stel zijn. Maar gevoelens veranderen...

Holidate

Elk jaar weer zonder partner aan het kerstdiner aanschuiven is een no-go, volgens hoofdpersonage Sloane (Emma Roberts). Ze gaat een zakelijke overeenkomst aan met Jackson om elkaars date te zijn tijdens de kerstdagen.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd