LISTEN UP 5x de leukste women empowering podcasts

[LISTEN UP] 5x de leukste women empowering podcasts
Architectural Digest
Er zijn tegenwoordig veel podcasts te beluisteren in een heleboel verschillende categorieën. Zo zijn er ook steeds meer podcasts die speciaal voor vrouwen gemaakt zijn en waarin women empowerment centraal staat. Heel belangrijk en we love! Wij hebben een paar van de meest interessante en vermakelijke voor je op een rijtje gezet.

De Avocado Generatie

Deze podcast is speciaal voor de millennials, maar ook zeker het luisteren waard voor andere generaties. Laura, Lotte en Sarah bespreken hier echt alles wat ons bezighoudt. Van carrière tot reizen maar ook serieuzere onderwerpen zoals mental health en geldzaken komen ter sprake.

Damn, Honey

Marie Lotte en Nydia zijn vriendinnen die in deze podcast alles bespreken wat de vrouw van nu allemaal meemaakt. Elke aflevering staat in het teken van een wisselend onderwerp (van fast fashion tot de menstruatiecyclus) waarin iedere vrouw zich kan herkennen.

Gurls Talk

De Engelstalige podcast Gurls Talk is een podcast waar je kunt genieten van fierce female chat. De podcast wordt gehost door Adwoa Aboah, die elke aflevering een andere gast ontvangt. Er wordt onder andere gepraat over mental health en zelfverzekerdheid.

Wolf

In deze podcast ontvangt journalist en schrijver Maartje Laterveer verschillende topvrouwen - van wetenschappers en schrijvers tot ondernemers - om te praten van vrouw tot vrouw. Interessante en leerzame gesprekken waar je zelf ook iets van opsteekt.

Mayra Louise

Niet te missen in dit rijtje, want in deze podcast vertelt Mayra Louise onder andere over self love, self care en body positivity. Met haar podcast creëert ze herkenning en biedt ze handvatten voor iedere vrouw die wel een boost kan gebruiken als het om zelfliefde gaat. Maar wij vinden: ook als je al helemaal lekker in je vel zit, is het een must om te luisteren.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd