MOEDERDAG dit zijn de beste spots om te brunchen

[MOEDERDAG] dit zijn de beste spots om te brunchen
Unsplash
Moederdag is een hele goede reden om er even op uit te gaan en te genieten van een heerlijke brunch. Zo zet je jouw moeder of iemand anders net even extra in het zonnetje en pluk je zelf ook de vruchten door te genieten van (heel) wat lekkers en gezelligheid. Nog op zoek naar een leuke plek voor een goede brunch? We got you! Wij hebben een paar van de leukste spots voor je op een rijtje gezet.

Ode aan de Amstel

Ode aan de Amstel, gelegen aan de Amstel in Amsterdam is een geweldige locatie om te lunchen, dineren, borrelen óf brunchen. Elke zondag staat daar namelijk in het teken van de 'Sunday Brunch' en met mooi weer kun je heerlijk genieten op het terras met uitzicht over de Amstel. Voor maar € 25,00 p.p. krijg je een hoop lekkers met keuzes tussen bijvoorbeeld Eggs Benedict of wentelteefjes met rood fruit. En - niet geheel onbelangrijk - voor € 7,50 extra worden er onbeperkt mimosa's bij geserveerd. Mocht je de brunch nog willen verlengen kun je hier ook genieten van heerlijke cocktails en mooie gerechten voor het diner.

Ode aan de Amstel

Amstelboulevard 1, Amsterdam

@odeaandeamstel

ANNA Pancakes

Brunchen bij ANNA Pancakes in Utrecht is echt een feestje. Je raadt het al: je kunt hier genieten van enorm lekkere pancakes met een ruim aanbod aan verschillende heerlijke toppings. Ook kunnen alle pancakes glutenvrij en lactosevrij besteld worden en naast heerlijke pancakes bestaat het menu uit nog veel meer zoals tosti's, salades en bagels. Er is werkelijk waar voor ieder wat wils én het interieur roept een en al gezelligheid. Nieuwsgierig? Bekijk het menu hier.

Anna Pancakes

Clarenburg 10, Utrecht

@annapancakesutrecht

Mugs and Mermaids

Oké, als je bij Mugs and Mermaids in Den Haag binnenloopt krijg je al een glimlach op je gezicht door het kleurrijke interieur. En laten we het dan nog niet hebben over de glimlach die je krijgt wanneer je je gerecht voorgeschoteld krijgt, want ook die zien er allemaal zo bijzonder uit dat het bijna zonde is om op te eten. Je kunt er genieten van pancakes, sandwiches, taartjes en funky drankjes. Ook hebben ze een heerlijk zonnig en kleurrijk terras. Een perfecte spot om jouw geliefde powervrouw te verrassen.

Mugs and Mermaids

Torenstraat 79, Den Haag

@mugsandmermaids

Ted's Place

Bij Ted's Place kun je elke dag langskomen voor een tasty ontbijt, brunch of lunch. Het menu is zo gevarieerd dat het moeilijk is om wat uit te kiezen. Je kunt kiezen tussen heerlijke sandwiches, croissants, salades en een boel eiergerechten. Ook zit je bij Ted's altijd gezellig door het mooie interieur. Nog een voordeel? Ted's zit door heel het land, namelijk in Amsterdam, Breda, Leiden, Utrecht, Rotterdam, Haarlem en Den Haag.

Ted's Place

Verschillende locaties

@teds_place

P.S.

Zin in wat zoets? Dan is P.S. in Groningen the place to be. Je kunt in dit gezellige tentje terecht voor een groot aanbod aan taart, scones en heerlijke koffie. Perfect voor moederdag: je kunt hier ook genieten van een uitgebreide high tea met zoete en hartige lekkernijen. De high tea moet wel een dag van te voren gereserveerd worden.

P.S.

Oude Kijk in 't Jatstraat, Groningen

@mijnps

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd