MOEDERDAG de mooiste cadeaus voor jouw powervrouw

[MOEDERDAG] de mooiste cadeaus voor jouw powervrouw
GUSH
14 mei is het moederdag en dat is dé dag om moeders even extra in het zonnetje te zetten. Naast een mooie bos bloemen, is het misschien nóg leuker om jouw moeder te verrassen met een mooi product van Olcay Gulsen Beauty. Misschien wilde ze altijd al een glowing skin of verdient ze wel een hele comfy badjas: deze producten zorgen gegarandeerd voor een lach op haar gezicht.

All she needs

Speciaal voor moederdag heeft OGB een Mother's Day Bundle samengesteld. Deze bundle bevat een heleboel mooie producten die moeders zeker verdienen en waar ze heel blij van worden. Van een bodybrush tot aan skincare producten: de bundle is een variatie van musthaves.

ogb Mother's Day bundle

van € 246,40 voor € 100,00

shop nu

Comfy badjas

De Olcay Gulsen Beauty Bathrobe is altijd leuk is om te krijgen. Niet alleen ziet deze er stylish uit, ook is deze gemaakt van superzacht materiaal wat 'm heerlijk comfortabel maakt en het idee geeft dat je in een dekentje gewikkeld bent.

ogb bathrobe

€ 49,95

shop nu

Glowing skin starter

Iedereen verdient een stralende huid en deze bundle is het begin! Verras jouw moeder met de Glowing Skin Starter en geef haar een stralende huid én glimlach. De bundle bevat de Miracle Cleansing Milk, het Miracle Vitamin C Glow Serum, de Miracle 24H Day Cream en de Miracle Eye Cream.

OGB glowing skin starter

van € 101,80 voor € 71,26

shop nu

Schoonheidsslaapje

Als moeder heb je ongetwijfeld heel wat slapeloze nachten. Met deze Beauty Sleep Bundle geef je haar een goede nachtrust cadeau. De bundle bevat het satijnen slaapmasker met matching scruncie, welke verpakt zijn een mooie satijnen pouch. Ook bevat de bundle het Miracle Overnight Mask, welke de huid een hydratatie boost geeft terwijl jouw moeder heerlijk aan het dromen is.

ogb beauty sleep bundle

van € 39,90 voor € 27,93

shop nu

Extra sfeer in huis

Misschien is ze al helemaal voorzien als het gaat om skincare en beauty producten, maar kan het huis wel een extra glow up gebruiken. In dat geval zijn de OGB Candleholders hét cadeau om te geven. Combineer ze met de Travertine Tray om de look helemaal compleet te maken.

OGB Candle holder bundle

van € 44,95 voor € 31,50

shop nu

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk hier de Mother's Day Gift Shop met nóg meer cadeau inspiratie.

1 opmerking

Dag,
We hebben vandaag de serie gekeken en ik zag dat je zo’n mooi horloge om had. Met 3 banden om je pols. Welk merk is dit of weet je waar je deze kan komen of heb ik deze te koop? Warme groet.. ellen

E Voss

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd