MOTHER'S DAY verwen je moeder met een van deze cadeaus

[MOTHER'S DAY] verwen je moeder met een van deze cadeaus
Olcay Gulsen Beauty
12 mei is het moederdag en dit is dé dag om jouw (bonus)mama of iemand anders die het verdient die dag even extra in het zonnetje te zetten. En dat kan niet beter dan met een kleinigheidje waar ze helemaal happy van wordt. Wij hebben een paar goodies op een rijtje gezet die hoe dan ook een glimlach op haar gezicht toveren.

Jacquard Makeup Case

Iedere vrouw heeft een beetje orde in haar leven nodig. Heeft jouw moeder nog geen mooie case waarin ze haar beautyspullen in opbergt en meeneemt? Dan is deze case het perfecte cadeau.

olcay gulsen beauty jacquard makeup case

€ 39,95

shop nu

Unisex Bathrobe

Gun je moeder een momentje selfcare in stijl met de OGB Bathrobe. De badjas is gemaakt van superzacht katoen en voelt aan alsof je in een dekentje bent gewikkeld.

olcay gulsen beauty unisex bathrobe

€ 59,95

shop nu

Gush Goal Planner

Wil je jouw moeder een duwtje in de goede richting geven als het gaat om haar doelen te bereiken? Dan is de Gush Goal Planner hét cadeau wat je nodig hebt. Niet alleen zal het boek haar helpen met plannen en haar dromen najagen, ook is 'ie zo stylish dat ze 'm op de koffietafel kan neerleggen als mooie decoratie.

olcay gulsen beauty gush goal planner

€ 27,95

shop nu

OGB Giftcard

Weet je niet helemaal zeker waar ze nou écht happy van wordt? Dan is een giftcard van OGB de oplossing. Zo kan ze zelf iets moois uitkiezen en weet je zeker dat ze blij is. Je kunt zelf een bedrag uitkiezen tussen de €10 en €200.

olcay gulsen beauty e-giftcard

€ 10 - € 200

shop nu

Zit hier niets voor je tussen? Check dan onze speciale Mother's Day Gift Shop, hier vind je nog veel meer moois.

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd