OLCAY: "Realiseer je dromen in het nieuwe jaar"

[OLCAY:]
@olcaygulsenbeauty

Terwijl ik dit schrijf is het 30 december 2023 en ben ik in Shanghai. Ik heb hier de afgelopen dagen gewerkt aan nieuwe verpakkingen en andere producten voor OLCAY GULSEN Beauty. Ik zit vol frisse moed, ideeën en planningen voor het nieuwe jaar. Ik heb er onwijs veel zin in en ik merk dat ik enorm veel energie krijg van de groei die ik ervaar op zowel persoonlijk als zakelijk gebied.

Terugkijkend op 2023 is dit een succesvol jaar maar ook een jaar van persoonlijk verlies. Na lange tijd van veel twijfels besloten Ruud en ik uit elkaar te gaan. Dit is een moeilijke keuze geweest, zeker omdat we elkaar gewoon hartstikke leuk vinden. Daarnaast hadden we nooit ruzie en lachten we elke dag met elkaar. Toch bleek dat niet genoeg te zijn om die terugkerende stem in mijn hoofd te stoppen. Ruud en ik zijn hele goede vrienden en daar ben ik zó blij mee. We zijn alleen niet de match gebleken die we beiden hoopten te zijn. Deze realisatie was verdrietig en heeft er flink in gehakt.

Daarnaast heb ik zojuist ook een verdrietige uitnodiging van de eerste begrafenis in 2024 ontvangen. De begrafenis van wederom een hele lieve vrouw die te vroeg is overleden: Betty. Ik leerde haar 3 jaar geleden kennen toen een goede vriendin van haar mij een e-mail stuurde. Zij vroeg mij of ik haar toevallig wilde helpen aan een mooi haarstuk. Betty was een sterk en mooi mens die had besloten dat haar ziekte haar leven niet zou laten overheersen. Ze genoot volop van alles wat ze nog kon ondernemen. Toen we drie maanden geleden samen bij de uitvaart van een gezamenlijke vriendin zaten, fluisterde ze in mijn oor dat zij de volgende zal zijn. Ik fluisterde terug: “Nee joh, jij wordt 100 lieve Betty”. Helaas had ze gelijk en had ik ongelijk: ze is wel de volgende geworden. Betty heeft niet alleen haar gezin geïnspireerd om volop te genieten. Ze heeft ook mij geïnspireerd, net als Aziza heeft gedaan. Zij hebben mij laten inzien hoe belangrijk genieten van het leven is. Zij zijn echt voorbeelden voor mij. Ondanks hun ziekte genoten ze volop van alles wat er wel was. Ik ben dan ook dankbaar en trots dat ik ze heb mogen leren kennen en dat ze mij hebben laten inzien dat het leven nú is. 

Wacht niet met het realiseren van je dromen of het maken van die mooie reis die al zo lang op je bucketlist staat. Maak die carrière switch waar je al zo lang over twijfelt. Wordt die ondernemer die dat vernieuwende product of merk neerzet. Stop met het twijfelen of iets gaat lukken. Falen gaat niet over dingen die niet lukken maar over dromen die je juist niet najaagt. Laten we samen 2024 starten met het realiseren van je eigen dromen. Hoe groot of klein ze ook zijn. Schrijf ze op, werk ze uit en doe het. 

Ik wens jullie een prachtig 2024 toe en ik hoop elkaar te zien tijdens de Clarity Masterclass op 3 januari.

X Olcay

2 opmerkingen

Love it, voelde me persoonlijk aangesproken en ik ga die stappen nu echt eens wagen!

Inspiring message Olcay, thanks
X

Nona

Wat een mooi en herkenbaar verhaal Olcay. 2023 was ook voor mij een jaar van verlies.
Mijn moeder, mijn broer (hartstilstand) en mijn lieve buurjongetje van 10😢
Ik besef als geen ander dat je je zegeningen moet tellen, en je dromen moet najagen.
Ik verheug mij op de masterclass.
Je bent een inspirerend en goed mens….. bedankt daarvoor🙏🏻❤️

Anneke Tillmans

Laat een reactie achter

Reacties worden gecontroleerd voordat deze worden gepubliceerd